Leico

Mød vores partnere/kunder

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf. 

1 of 11

Jesperhus Feriepark er et af Danmarks største camping- og feriecentre i Danmark. Faciliteterne er i top og udbuddet af aktiviteter og arrangementer er store og henvender sig til hele familien.

2 of 11

Rynkeby Foods A/S blev grundlagt i 1934 og er siden 2016 100% ejet af Eckes-Granini. Fra starten har vi fokuseret på at lave produkter af høj kvalitet baseret på de bedste råvarer.

3 of 11

En drøm, der tog sin spæde begyndelse i sommeren 1975, da vi første gang slog dørene op til parken med et helt nyt koncept: “Fire kroner, og så er der frit slag hele dagen”. Skandinaviens første sommerland var grundlagt, og den nyskabende blanding af klassiske aktiviteter som robåde, trampoliner og heste blev med det samme en stor succes. 

4 of 11

Djurs Sommerland er en forlystelsespark, der ligger i Nimtofte på Djursland. Med et årligt besøgstal på over 800.000 gæster er Djurs Sommerland det mest besøgte sommerland i Norden og den fjerdestørste forlystelsespark i Danmark.

5 of 11

I Dansk Supermarked Group arbejder vi hver dag på at gøre hverdagen bedre ved at tilbyde flere bæredygtige løsninger, mest værdi for kunderne, muligheder for alle og donationer til gode formål. Vi er ejet af Salling Fondene, og en del af vores overskud går til kultur, uddannelse, sport og socialt arbejde. Siden 2012 har fonden doneret 850 millioner kroner.

6 of 11

Indeks Retail

Indeks Retail A/S er resultatet af en driftmæssig fusion i 2005 mellem to af de største frivillige boghandlerkæder i Danmark. Før 1998 var størstedelen af Bøger & papir-butikkerne med i Bog & idé

7 of 11

Tivoli åbnede for første gang 15. august 1843 og har siden da udviklet og forandret sig hvert år – altid med formålet at give Havens gæster den bedste og mest betagende oplevelse. Georg Carstensen, Tivolis grundlægger sagde: “Tivoli bliver aldrig færdig”. 

8 of 11

Tivoli Friheden er Aarhus’ forlystelsespark placeret i gå afstand fra centrum i den smukke Marselisborgskov.

9 of 11

KiDs Coolshop tilbyder et bredt udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Du kan finde alt fra dukker og biler til brætspil og gadgets. Virksomheden bestræber sig på at have et varieret sortiment, så der er noget for enhver smag og interesse.

10 of 11

I Dagrofa arbejder 14.000 engagerede medarbejdere hver dag for at give danskerne de bedste fødevareoplevelser.

11 of 11