Leico

Om LEICO

Leico er etableret i 1983 af Carl leib Andersen. Plysdyr og legetøj er fundamentet i virksomheden, og med tiden er dette blevet udvidet til Merchandise produkter til virksomheder, samt tematisering af diverse turistparker i Norden.

LEICO har igennem tiden vokset og vist sig at være en stærk samarbejdspartner, på mange store turistattraktioner i Danmark og Skandinavien. Missionen i virksomheden har altid været at skabe et stort smil og glæde hos børn i alle aldre, samt at udvikle/source nye spændende produkter i samarbejde med vores kunder og leverandører.

LEICO sætter altid kvaliteten højt, og arbejder ud fra de lovgivende krav, samt overholder de påkrævede EU standarder (EN71)I dag drives LEICO af sønnen Christian Andersen, som har kontor, showroom og lager i Horsens.

Two children were having fun playing rocking horses together.Family with children at home.

Sådan startede det

Sportsbutik eller Legetøjsgrossist?

Det var valget Carl skulle tage tilbage i 1983. Han valgte Legetøjsgrossist og købte en landejendom til kontor og lager, og hvor hele familien flyttede ind for at være tæt på virksomheden og familien.

Med tiden er både omgivelser og sortiment udvidet, men aldrig større end den solide jyske opdragelse kunne stå inde for. Carl har altid sat mennesker før business, hvilket har bidraget til en loyal gruppe af medarbejdere som nærmest blev en del af familien og først forlod virksomheden da pensionen stod for døren.

Carl overlod i 2018 ansvaret til hans søn, Christian Andersen, og gik glad og tilfreds på pension som 70 årig.

vores filosofi

Vores filosofi er ganske enkel.

Vi vil sprede glæde, leg og lykke blandt børn og unge.

Vi elsker at se børn glade, og vi elsker at være i en branche hvor vores kunder hver dag arbejder på at give deres kunder, en god og sjov oplevelse.

Hvad siger andre om os

Vi støtter