Leico

Handelsvilkår

Bestilling

Du kan bestille dine varer hos Leico på følgende måder:

1. Personlig henvendelse på vores kontor i Horsens
2. Via e-mail/NET-butik
3. Via telefon

Du bestiller varer via NET-butikken ved at lægge varen i indkøbskurven og “gå til kassen”. Her skal du vælge betalings- og fragtmetode, indtaste personlige data samt godkende alle handelsvilkår. Hvis du taster/vælger forkert på et tidspunkt kan du altid trykke på Tilbage-knappen og rette det.

Alle aftaler indgås på dansk.

Som kunde kan du på logge ind under Ordrestatus og se tidligere ordrebekræftelser samt status for igangværende bestillinger.

Betaling

Betaling er altid 8 dage netto med mindre andet er aftalt.

Ved udeblivelse af betaling pålægges renter svarende til 1.25% per løbende måned.

Levering

Varerne leveres direkte på din adresse (hele Danmark) og med dag-til-dag levering for de fleste bestillingers vedkommende.
Leveringtiden er regnet fra vi har modtaget og bekræftet din bestilling.
Leico  benytter hovedsagelig danske fragtmænd som fragtpartner.

Levering i øvrige nordiske lande er også muligt dog kun efter nærmere aftale!

Fortrydelsesret

DER ER 30 DAGES FORTRYDELSESRET OG BYTTERET PÅ ALLE VARER, REGNET FRA DEN DAG DE MODTAGES. HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL DU BLOT RETURNERE VAREN I VÆSENTLIGT SAMME STAND OG MÆNGDE, SOM DU MODTOG DEN I. BEMÆRK, AT DU IKKE MÅ TAGE VAREN I BRUG OG DEREFTER FORVENTE AT KUNNE RETURNERE DEN. DU HAR SOM REGEL LOV TIL AT UNDERSØGE VAREN, OG EVT. AFPRØVE DEN, SÅFREMT DET IKKE FORRINGER VARENS VÆRDI (VARENS EVENTUELLE SALGSEMBALLAGE ER EN DEL AF VÆRDIEN). DVS. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENTBART, AT BRUGEN FORMINDSKER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.

HVIS DU HAR KØBT VARER VIA NET-BUTIKKEN HOS OS, HAR DU RET TIL AT FORTRYDE KØBET. DU KAN ENTEN NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN (VAREN SENDES RETUR TIL LEICO UDEN OMKOSTNINGER FOR DIG SOM KUNDE) ELLER GIVE FYSISK FREMMØDE PÅ VORES KONTOR OG DER RETURNERE VAREN OG FORTRYDE KØBET ELLER RETURNERE VAREN TIL OS SENEST 30 DAGE EFTER, DU HAR MODTAGET DEN. RETURNERING ELLER FREMMØDE SKAL SKE TIL FØLGENDE ADRESSE:

LEICO

NEDERBYEN 15
8700 HORSENS
“FORTRYDELSESKØB”
E-MAIL LEICO@LEICO.DK

BEMÆRK: VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

NÅR DU FORTRYDER ET KØB, KONTAKTER VI DIG FOR AT FÅ OPLYST HVORTIL KØBESUMMEN SKAL RETURNERES. TILBAGEBETALING SKER HURTIGST MULIGT, EFTER AT VI HAR MODTAGET VAREN RETUR FRA DIG OG KONTROLLERET, AT DEN LEVER OP TIL BETINGELSERNE FOR, AT FORTRYDELSESRETTEN KAN UDNYTTES. OMKOSTNINGER TIL RETURNERING, SAMT RETURPORTOEN FOR EVENTUELLE BYTTEVARER SKAL DU SELV AFHOLDE OG DU SKAL DERFOR SENDE VAREN RETUR FRANKO LEVERET VORES ADRESSE OG VEDLÆGGE RETURPORTOEN FOR BYTTEVARERNE I KONTANTER ELLER FRIMÆRKER (KR. 50,-).

VI HENSTILLER TIL, AT DU TRÆFFER EN AFTALE MED OS, INDEN DU RETURNERER EN VARE.

DET ER IKKE ET KRAV, MEN EKSPEDITIONEN FREMMES, HVIS FYLDESTGØRENDE INFORMATIONER FØLGER PAKKEN – EKSEMPELVIS KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSE OG/ELLER FAKTURA, REG. NUMMER OG KONTONUMMER FOR BANKKONTO HVORTIL REFUSIONEN KAN FOREGÅ, SAMT KOPI AF EVT. FORUDGÅENDE KORRESPONDANCE M.V.

Reklamationsret

På alle varer ydes der TO ÅRS REKLAMATIONSRET i.h.t. købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles LEICO inden for rimelig tid. Hvis der reklameres inden to måneder efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager som findes berettigede afholder LEICO returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes al henvendelse rettet til:
LEICO

NEDERBYEN 15

8700 HORSENS
“REKLAMATION”

Tlf.: 7566 7277
E-mail.: LEICO@LEICO.DK

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Forbehold

DER TAGES FORBEHOLD FOR TASTEFEJL, PRISÆNDRINGER, UDSOLGTE VARER SAMT FAKTORER UDEN FOR VORES KONTROL.

Velkommen hos LEICO